18.02.08

Catalunya brilla a l’Argentina

Bon paper dels nostre patinatge de velocitat

El patinador de categoria juvenil de la Selecció Catalana de patinatge de velocitat Roger Vallverdú ha estat la gran revelació del Torneig MAR DEL PATÍN 2008, en adjudicar-se dues medalles d’or (en 500 i 200m) i assolir el pòdium amb la segona posició de la classificació general final. En la competició d’adults Kepa Caballero va fer un excel·lent paper entre el millors corredors del món i va adjudicar-se el 8è lloc, per darrere de grans velocistes com ara Kalon Dobbin, de Nova Zelanda, el dominador indiscutible del torneig.
El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha volgut felicitar tots els membres de la Selecció pels resultats obtinguts. Segons Basiana “en només un any hem millorat més aviat del que ens esperàvem els resultats en aquesta modalitat. En el darrer campionat al Panamà vàrem assolir la tercera posició i ara hem fet un bon paper en totes les categories, especialment en la juvenil. A Sud-Amèrica, l’equip català comença a agafar presència i respecte”.