16.02.08

NO PUC JUGAR… PER QUÈ SÓC CATALÀ?

Treuen del torneig a un jugador català de P&P

El Jordi Torres, està passant uns dies de vacances amb la seva família en un hotel a Lanzarote que té un camp de Pitch&Putt (9 forats). El dimecres passat el responsable del camp li comenta que hi ha un torneig dissabte i que si vol jugar les inscripcions estan obertes. Li dóna la targeta de l’Associació Catalana de Pitch&Putt (ACPP) i pren nota. Un dia més tard, dijous, anava a fer els els 9 forats i veure com estaven les banderes, quan aquest mateix senyor que el va convidar a participar-hi li comunica que no pot jugar el torneig.

La raó, aquesta:”me ha llamado el Presidente de la Federación Canaria de Golf y dice que las licencias catalanas de P&P no sirven para nada fuera de Catalunya ya que no pertenecen a ninguna Federación sinó a una Asociación”. I afegeix: “parece ser que la Federación Española de Golf y la catalana no se llevan muy bien”. Així doncs el Jordi que només volia fer una partida i passar-ho bé se li neguen els seus drets, en un esport on Catalunya competeix oficialment i amb gran èxit. És doncs una nova demostració de les traves constants per part dels organismes espanyols i que ens ha de seguir enfortint per continuar defensar l’esport i els drets del nostre país. Cap prohibició, sense resposta!