13.02.08

El Selecciona’t està d’estrena

La nostra revista actualitza la seva imatge

Després d’un any i 10 edicions, la revista Selecciona’t arribarà aquest mes de febrer als nostres col·laboradors amb un nou disseny. S’han conservat els apartats i seccions habituals, però s’ha millorat la seva imatge general, introduint-hi nous elements gràfics i variant-ne els ja existents, amb la intenció de donar a la nostra publicació una imatge més seriosa i actual. I qui millor per figurar a la portada d’aquest nou número 11 que Bojan Krkic, el davanter del F.C. Barcelona i nou crac de la Selecció Catalana de futbol?
Coincidint amb el partit que va enfrontar Euskal Herria i Catalunya a Bilbao el passat mes de desembre, Bojan va concedir una entrevista al mitjà de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. Una entrevista on el jugador català se sincera i parla del seu debut amb Catalunya, de les seves aspiracions esportives i del que suposa ser un fenòmen social amb només 17 anys. A banda d’aquesta entrevista, com sempre, hi trobareu un recull de notícies, les vinyetes d’humor gràfic d’en Fer i en Ferreres i un article d’opinió d’en Pere Gratacós a la contraportada. Desitgem que us agradi! Veure el nou Selecciona’t