12.02.08

Bojan Krkic: ‘’Els jugadors catalans han de jugar amb Catalunya’’

Bojan Krkic
‘’Els jugadors catalans han de jugar amb Catalunya’’
Bojan Krkic
‘’Els jugadors catalans han de jugar amb Catalunya’’
Jugador del F.C.Barcelona i de la Selecció Catalan

12/02/2008

Et va fer il·lusió debutar amb Catalunya a La Catedral?
Des de petit era un somni per a mi poder jugar amb la Selecció Catalana i a més m’ha arribat en un moment immillorable, amb 17 anys i amb moltes ganes de fer coses importants. És un orgull poder defensar aquesta samarreta. A més, amb els companys tot va anar molt bé, van ser molt agradables i em van tractar molt bé. Jo sóc català i jugar un partit amb la Selecció Catalana és un gran privilegi, i sempre que m’ofereixin la possibilitat de venir, ho faré encantat.

Com et sents, veient que els aficionats t’han agafat com el seu nou estendard?
Molt content, perquè en tot moment he rebut grans mostres de carinyo de tota la gent que va venir a Euskadi. Aquesta temporada les coses m’estan sortint molt bé. Primer, amb el debut al Barça, i ara, amb el debut amb Catalunya. Tothom m’està mostrant el seu afecte i això s’ha d’agrair. La veritat és que tot plegat ho porto bastant bé. Quan trepitjo la gespa, m’oblido de la pressió, cada cop ho tinc tot més controlat.

T’agradaria veure Seleccions Catalanes oficials?
Jo em limito a jugar a futbol i això és una cosa que afecta més als polítics. És una aspiració molt complicada, i ja veurem què passa els pròxims anys.

I, com a mínim, poder jugar més amistosos l’any?
Tampoc depèn de nosaltres, però jo estaria encantat. Sempre que hi hagi l’oportunitat de jugar amb Catalunya, vindré; ja siguin un, dos, tres o quatre partits, tots els que calguin. Però com he dit, això no és cosa nostra, nosaltres ens limitarem a venir quan ens cridin.

Creus que els jugadors nascuts a Catalunya han de jugar amb Catalunya?
Sí, sens dubte. Els jugadors catalans han de jugar amb Catalunya.