08.02.08

Tercera cita sobre la neu

Continua la Copa d’Europa de raquetes

Aquest cap de setmana (9 i 10 de febrer) la Selecció Catalana de curses amb raquetes de neu participarà en la tercera prova de la Copa d’Europa que tindrà lloc als Alps italians. La darrera neu caiguda en aquesta zona farà que la prova pugui disputar-se d’acord amb el recorregut original, amb uns 9km de llargada i 600m de desnivell positiu. La sortida i l’arribada serà a la població de Pragelato i està organitzada per la Torino Marathon.
L’equip català que disputarà aquesta prova serà el format per les corredores Mònica Ardid (C.E.Abrera) i Montserrat Bergadà (C.E.Terrassa) i, en nois, per Xavier Zapater (C.E.Terrassa), Esteve Canal (GECA Lletissonada), Pere Aurell (U.E.Matadepera), Xavier Espiña (C.E.Guissonenc), Jesed Hernàndez (A.E.Mountain Runners), Daniel Ballesteros i Joan Domènech (C.E.Ripoll). Els italians, un cop més, surten com a principals favorits a la victòria en aquesta cursa.

Més informació al web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya