06.02.08

Laporta confia en Villar

Creu que autoritzarà el Catalunya-Argentina

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va ser el protagonista aquest dimarts del programa de La2 59 segons. Entre d’altres temes, Laporta va parlar del president de la Real Federación Española de Fútbol, Ángel María Villar. Al contrari del que es podia esperar, tenint en compte la seva actuació en la prohibició del Catalunya-Estats Units la passada tardor, el màxim dirigent blaugrana va assegurar que Villar entèn més bé del que sembla la nostra realitat. Segons Laporta, el fet que el president de la RFEF sigui natural d’Euskadi, li permet tenir una visió oberta del que signifiquen pels catalans els partits de la nostra Selecció.
I, en aquest sentit, es va mostrar convençut que, en la pròxima junta de la RFEF, serà el propi Villar qui proposarà l’aprovació del Catalunya-Argentina previst pel 25 de maig a Barcelona.