06.02.08

A un pas del ‘sí’

El Catalunya-Argentina, molt a prop

La Federació Catalana de Futbol ja té el ‘sí’ oficiós per tirar endavant el seu compromís amb l’Associació de Futbol Argentina (AFA) de jugar un amistòs a Barcelona el 25 de maig. Dilluns passat a Zuric (Suïssa), el president de la Real Federación Española de Fútbol Ángel Maria Villar, va parlar amb Julio Grondona, president de la AFA, i li va donar a entendre que en els pròxims dies la RFEF autoritzarà la disputa d’aquest encontre.
La RFEF ha de celebrar la seva propera junta durant la tercera setmana del present mes de febrer i, aquí sí, hi haurà l’autorització del partit contemplada en l’ordre del dia. En principi, doncs, amb la Lliga ja finalitzada i sense ser una data FIFA, la votació hauria de sortir endavant sense problemes. D’aquesta manera, la FCF ja ha pogut tranquilitzar tant la AFA com Multimedia Sports, l’empresa encarregada de gestionar els drets d’aquest partit, i en les pròximes setmanes, si res no es torça, el Catalunya-Argentina del Camp Nou tindrà definitivament llum verda.