25.01.08

Raquetes a Vall de Núria

Segona prova de la Copa d’Europa

Aquest cap de setmana la Vall de Núria acull la segona prova de la Copa d’Europa de raquetes de neu, amb participació de la Selecció Catalana. La competició està organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, i a banda, serà també la segona prova del Circuit de Raquetes de la FEEC, i primera prova puntuable per la Copa Catalana de curses amb raquetes de neu, competició que s’estrena aquesta temporada i en la qual la Federació té dipositades moltes esperances de consolidació.
Els organitzadors esperen una participació superior a les 150 persones, i entre els participants està garantida la presència dels millors corredors europeus, en especial els italians, que són els grans dominadors d’aquesta disciplina, a més de francesos, suïssos, andorrans, finesos i catalans. El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Anton Fontdevila, va destacar en la presentació de la cursa el passat 15 de gener, la importància de la recuperació d’aquesta modalitat esportiva, que cada cop practica més gent, ja sigui de forma lúdica o competitiva. Des de la Federació es veu amb molt bons ulls aquest fet i les entitats excursionistes rebran suport per tal de dur a terme les activitats.

Més informació al web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya