24.01.08

El Catalunya – Argentina pinta bé

Villar demana un informe de viabilitat a la FCF

El partit entre Catalunya i Argentina, programat pel 25 de maig al Camp Nou, està més a prop de concretar-se. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i el vicepresident de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) Joan Gaspart, es van reunir dimecres amb el president de la RFEF, Ángel María Villar, i han aconseguit un vist-i-plau condicionat, segons avançava ahir Catalunya Ràdio. En aquesta reunió, Villar ha donat el seu sí, a l’espera d’un detallat informe que ha de presentar la Federació Catalana (FCF) que presideix Jordi Roche.
En aquest informe ha de quedar clar que el partit es pot jugar i no entra en conflicte amb cap normativa de la pròpia RFEF ni de la FIFA. Villar ha instat als membres catalans de l’Espanyola, Laporta, Gaspart, Pedro Tomás (RCD Espanyol) i Josep Maria Vallbona a treballar junts en aquest informe que ha de ser decisiu pel sí al Catalunya-Argentina. Cal recordar, però, que aquesta ‘sí’ hauria d’arribar el més aviat possible, donat que la selecció argentina vol deixar tancat de seguida el seu rival per a l’amistòs que ha de disputar a Europa el 25 de maig.