17.01.08

Gran èxit en el primer entrenament de la Selecció Catalana de rugbi de tretze

El debut de la selecció s’acosta,hi podràs faltar?

Les instal·lacions de la Mar Bella de Barcelona van acollir ahir a la nit el primer entrenament dels jugadors que formaran part de la Selecció Catalana de rugbi de tretze. 25 jugadors provinents de diferents punts de la geografia catalana van entrenar sota les ordres del Seleccionador català Eric Delherbe per millorar el seu nivell i preparar-se pel debut de la Selecció en un torneig a Perpinyà el 26 i 27 de gener.

Dimecres 23 de gener es farà el segon i definitiu entrenament de preparació, també a les 21 hores a les instal·lacions de la Mar Bella, seu habitual dels Enginyers del Poblenou de rugbi de quinze. Tots els jugadors de rugbi que hi vulguin assistir hi estan convidats, participessin o no a l’entrenament d’ahir. Només us heu d’apuntar prèviament bé a través del correu info@rugbylliga.cat o trucant a l’Albert Homs (responsable de jugadors de l’Associació Catalana de Rugbi Lliga) al 645893269.
Recordem que la intenció de l’Associació Catalana de Rugbi Lliga és estendre el rugbi de tretze a Catalunya igual que ho està a la Catalunya Nord. Això es vol fer respectant el rugbi de quinze i veient el tretze com a complement i amb l’objectiu de millorar el nivell general del rugbi al nostre país.

Més informació a www.rugbylliga.cat