16.01.08

Temps de neu a la Vall de Núria!

II prova de la Copa d’Europa de raquetes de neu

Aquest dimarts 15 s’ha presentat, a la seu social del Centre Excursionista del Penedès, la prova de la Copa d’Europa de curses amb Raquetes de Neu que se celebrarà, a Vall de Núria, el proper diumenge dia 27 de gener. La prova donarà també el tret de sortida a la Copa Catalana de l’especialitat.
La competició estarà organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, i a més de ser la segona prova oficial de la Copa d’Europa de curses amb raquetes de neu, serà també la segona prova del Circuit de Raquetes de la FEEC, i primera prova puntuable per la Copa Catalana de Curses amb Raquetes de Neu, competició que s’estrena aquesta temporada i en la que la Federació té dipositades moltes esperances de consolidació.

Els organitzadors esperen rebre una participació superior a les 150 persones, i entre els participants està garantida la presencia dels membres de la selecció catalana de curses amb raquetes de neu de la FEEC, així com els millors corredors europeus, en especial els italians que son els grans dominadors d’aquesta disciplina, a més de francesos, suïssos, andorrans, finesos, etc.

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Anton Fontdevila, va destacar la importància de la recuperació d’aquesta modalitat esportiva, que cada cop practica més gent, ja sigui de forma lúdica o competitiva. Des de la Federació es veu amb bons ulls aquest fet, i les entitats excursionistes rebran suport per tal de dur a terme les activitats. Per obtenir tota la informació sobre els recorreguts, desnivells, inscripcions, allotjaments, etc… cal adreçar-se al web oficial de la competició

Informa: la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya