14.01.08

Gaspart ha de ser decisiu

El CAT-ARG, en mans del vicepresident de la RFEF

Ángel María Villar, president de la Real Federación Españoa de Fútbol, difícilment trobarà arguments aquest cop per prohibir l’amistòs que ja han pactat les seleccions de Cataluya i l’Argentina pel 25 de maig. Amb la Lliga ja acabada i no tractant-se d’una data FIFA i, per tant, sense coincidir amb cap partit de la selecció espanyola, no hi hauria d’haver cap impediment perquè els de Pere Gratacós juguessin contra la ‘albiceleste’.
La celebració d’aquest partit s’hauria d’aprovar divendres vinent, dia 18 de gener, a la reunió de junta directiva que tindrà lloc a Donosti, però la intenció del president de la RFEF és no incloure aquest tema en l’ordre de dia. D’aquesta manera la Federació Catalana de Futbol podria perdre el precontracte que té signat amb l’empresa Multimedia Sports, que hauria de buscar un altre rival per enfrontar-se ls argentins el 25 de maig. Així les coses, qui hauria de pressionar perquè aquesta decisió es prenguès aquest divendres és Joan Gaspart, vicepresident d’Assumptes Internacionals i Institucionals d’aquesta institució. L’expresident del F.C. Barcelona té a les seves mans aconseguir que Ángel María Villar posi sobre la taula aquest tema en la data indicada i evitar, d’aquesta manera, que l’Argentina hagi de bucar un altre rival que no sigui Catalunya.