11.01.08

Fes córrer les Seleccions Catalanes!

En motiu de la nova campanya “Una Nació, una Selecció” 2008, la Plataforma ha editat un nou baner. Aquest any el missatge és que tot i les prohibicions i els cops bruts que duen a terme les administracions i federacions espanyoles, la lluita per les nostres Seleccions continua endavant. Un exemple molt clar és la prohibició del partit Catalunya–EUA de futbol del passat mes d’octubre, i com tota la societat catalana va fer sentir el seu clam davant d’aquesta injustícia.

Per a fer front a aquestes prohibicions i entrebancs, necessitem el vostre suport. Us demanem que tots aquells que tingueu un web, blog, fotolog o qualsevol altre mitjà on pugueu insertar el nostre baner, el poseu. Així farem córrer el missatge i augmentar el suport popular a la lluita per les nostres Seleccions. Podeu descarregar-vos-el en tots els seus formats aquí.

Una altra forma de fer córrer les Seleccions Catalanes és posant un logotip de les Seleccions Catalanes al vostre web/blog/fotolog. Podeu trobar tres models diferents i tota la informació de com fer-ho aquí.

Inundem la xarxa amb la reclamació del reconeixement de les Seleccions Esportives Catalanes!!

Junts l’acabarem portant!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes