10.01.08

Els nostres internacionals, premiats

VII Premis d’Honor d’Esportcatala

El portal Esportcatala.com lliurarà el proper 18 de gener els seus Premis d’Honor, que aquest 2008 arriben a la VII edició. En total seran 94 els esportistes, federacions i institucions que rebran aquesta distinció, molts dels quals van destacar el 2007 defensant les nostres Seleccions. Entre molts d’altres, rebran el guardó Joan Ricart (president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Premi President Companys 2007), Cristina Visconti i Lluís Rosa (internacionals amb la Selecció Catalana de corfbol), Kilian Jornet i la Federació d’Enitats Excursionistes de Catalunya (campions del món de curses de muntanya), Saïd Gani i Fernando Jiménez (internacionals de físic-culturisme) i Marc Lloret (internacional de pitch&putt amb Catalunya).
Pel que fa a federacions i clubs, rebran la distinció, per exemple, les federacions de bàsquet, handbol, rugbi, hoquei i golf, així com el FC Barcelona, el Club Natació Barcelona i el Club Patí Vilanova. La cerimònia de lliurament tindrà lloc a l’hotel Plaza de Barcelona divendres 18 de gener.