10.01.08

Catalunya-Argentina al maig?

Segons avança Infoesports.com

La possibilitat que la Selecció Catalana de futbol jugui un nou amistòs al mes de maig, en aquesta ocasió a Barcelona, pren cada cop més cos. Segons avança aquesta tarda el web Infoesports.com, aquest partit serà el 24 o 25 de maig, un cop acabada la Lliga, i contra la selecció argentina. Un partit, però, que novament estarà pendent del vist-i-plau de la Real Federación Española de Fútbol i que serviria, a més, per homenatjar dos històrics de la nostra Selecció com Josep Guardiola i Roger Garcia. La notícia publicada diu així:
“La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha tancat un acord amb l’Associació de Futbol Argentí (AFA) per jugar un partit amistós el dia 24 o 25 de maig. L’acord està supeditat a que la Federació Espanyola (RFEF) doni el permís per a que es pugui celebrar el partit. A diferència del que va passar amb el Catalunya-Estats Units, ara a favor de la FCF juga el fet que el 24 (dissabte) o 25 (diumenge) de maig no és una data FIFA. La Lliga acaba el dia 18 i el dia 21 es disputa la final de la Champions League. Villar, a més, es podria veure obligat a acceptar el partit entre Catalunya i l’Argentina, perquè la selecció del País Valencià no ha jugat cap partit aquest Nadal i ha sol·licitat a la Federació Espanyola jugar al mes de maig. Si Villar deixa jugar el País Valencià al maig, no es podria negar al fet que Catalunya jugués contra l’Argentina. El dia 13 de desembre, la FCF ja va enviar una carta a Villar avisant-lo de l’organització d’aquest partit. Com que el president de la catalana Jordi Roche no ha rebut cap resposta, la FCF ha tornat a enviar una altre escrit sol·licitant que en la reunió de la junta directiva de l’Espanyola del dia 18, a Sant Sebastià, hi hagi en l’ordre del dia l’autorització d’aquest partit.

Paral·lelament, la FCF ja ha avisat d’aquests moviments l’Espanyol, el Barça i també Joan Gaspart, que són els tres membres catalans de la junta directiva de la RFEF. En la votació per autoritzar el Catalunya-Estats Units, només el RCD Espanyol hi va ser present, encara que els vots favorables a aquest partit només els van dipositar els representants bascos.”