08.01.08

Potència sobre herba

La Selecció Catalana femenina goleja Rússia

La Selecció Catalana femenina d’hoquei herba va mostrar aquest dilluns tot el seu potencial golejant la selecció de Rússia per 6 a 1 en un amistòs jugant a Reial Club de Polo de Barcelona. Feia més de cinc anys que aquesta Selecció no disputava cap partit, i ahir van tornar a l’acció amb una convocatòria que podria aspirar a tot en una competició oficial.
Lluís Casas es va estrenar a la banqueta dirigint un combinat de 16 jugadores de primeríssim nivell: des de la capitana Núria Camon a la portera Marta Armengol, passant per jugadores com Marta Fàbregas, Esther Térmens o Maria Romagosa, per citar-ne algunes. L’equip rus, que està preprant el preolímpic de Pequin, potser va acusar el cansament d’haver disputat el recent Torneig de Reis, i l’enfrontament va resultar més senzill de l’esperat per a les catalanes. Els gols van ser obra de Camon (2), Térmens (2), Romagosa i Glòria Comerma.

Per part visitant, va marcar Osipova. Al final del partit, el Seleccionador Lluís Casas destacava la il·lusió del seu debut a la banqueta i es mostrava sorprès “pel nivell de resposta de les jugadores en aquesta cita, tot i tenir un calendari molt complicat”. Per la seva banda, Núria Camon destacava el potencial de la Selecció: “els últims anys han sortit jugadores molt bones; aquest equip és millor que el que va guanyar França fa cinc anys i mig”. La intenció és poder disputar amistosos amb més freqüència del que s’ha anat fent fins ara.

Foto: El9 Esportiu