03.01.08

Superioritat absoluta

Catalunya golega Canadà en handbol

Les Seleccions Catalanes d’handbol femení van superar amb claredat les seleccions del Canadà, en el doble enfrontament jugat el passat 28 de desembre a Fornells de la Selva. En el primer partit, la Selecció Catalana juvenil femenina va guanyar per un contundent 45 a 7 el combinat del Canadà Oest. Les catalanes, dirigides per David Aguilar, estaven en la fase final de preparació per als Campionats d’Espanya que es disputen aquests dies a Mèrida, i això es va traduir en un joc intens i sense treva.
Per la seva banda, la Selecció Catalana absoluta femenina també va imposar la seva superioritat, guanyant el Canadà Est per un clar 40 a 12 . Maria Cadens, amb 10 gols, va ser la nostra jugadora més destacada. Les noies dirigides per Anabel Gracia, van fer un partit molt complert, amb accions espectaculars que van fer gaudir el públic que gairebé omplia el Polisportiu de Fornells.