03.01.08

Reconeixement pel futbol basc

Xavier Vinyals lliura una placa a Iñaki Dobaran

El president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Xavier Vinyals, va lliurar, durant el descans del recent Euskal Herria-Catalunya, una placa commemorativa al president de la Federació Basca de Futbol, Iñaki Dobarán. Jordi Roche, el seu homònim català, també va ser present en el moment del lliurament. La federació basca, al igual que la catalana, està destacant els últims anys una per una forta lluita pel reconeixement internacional del futbol d’Euskal Herria.
Amb motiu de l’amistòs de veterans Catalunya-Euskadi que es va jugar el juny passat a Reus durant el II Dia de les Seleccions Catalanes, Iñaki Dobara ja va lliurar una placa a Xavier Vinyals, i ara, en una cita històrica com el partit de San Mamés, la Plataforma ha volgut respondre a aquell gest.