03.01.08

La Selecció Catalana de raquetes de neu, a la Copa d’Europa

Comença la temporada d’hivern

Després de l’èxit assolit el passat estiu per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) en aconseguir sumar el tercer títol mundial de curses de muntanya consecutiu, ara arriba el torn de la Selecció Catalana de curses amb raquetes de neu. Aquest diumenge 6 de gener, a Fondo (Itàlia), la nostra Selecció prendrà part en la primera prova puntuable per a la Copa d’Europa, sobre un traçat de 8 km.
Els membres de la Selecció que participaran en aquesta prova són Sònia Malo (Centre Excta. St. Vicenç Castellet), Teresa Forn (Club Esp. 2×2 Santpedor), Montserrat Bergadà (Centre Excta de Terrassa), Mònica Ardid (Centre Excta. d’Abrera), Laia Andreu (Unió Excta. Vic), Esteve Canal (GECA Lletissonada) i Xavier Espiña (Centre Excta. Guissonenc). L’equip de la Selecció Catalana per a la temporda 2008 el completen Ester Hernàndez i Jordi Sánchez (Centre Excta. Súria); Xavier Zapater (Centre Excta. de Terrassa), Daniel Ballesteros (Club Excta. Ripoll); Jessed Hernández (Grup Cientific Excta. de Mataró); Pere Aurell (Unió Excta. Matadepera) i Joan Doménech (Club Excta. Ripoll).

La 2ª prova de la Copa d’Europa d’enguany se celebrarà a el 27 de gener a Catalunya, concretament a la Vall de Núria, organitzada pel Centre Excta del Penedès. Serà, a més, la primera prova de la I Copa Catalana de Curses amb raquetes de neu.

Calendari de la Copa d’Europa ’08
6 de gener – Fondo, Trentino (Itàlia)
27 de gener – Vall de Núria, Catalunya
10 de Febrer – Pragelato (Itàlia)
24 de Febrer – Andorra, Campionat d’Europa 2008
2 de Març – Grimentz (Suïssa)
16 de Març – Thônes, (França)