03.01.08

Empanada gallega!

Galícia 1-Catalunya 6

La Selecció Catalana Femenina absoluta, que dirigeix Félix Gimeno, s’ha imposat a Galícia per 1-6 en el partit amistós disputat a Balaídos (Vigo). Miriam Diéguez i Sara Serna, en dos ocasions, Rocío i Marta Villagrasa han marcat els gols de la victòria . El futbol femení català està més fort que mai.
La Selecció Catalana absoluta ha tancat a Vigo una setmana d’èxits que van iniciar la Selecció Sub-18 i la Sub-25 en la primera fase del Campionat d’Espanya celebrada a Vilanova i la Geltrú. Catalunya, que comptava amb 12 jugadores de la Superlliga, s’ha mostrat com un conjunt equilibrat, sòlid al centre del camp, segur en defensa i, sobretot, molt encertat en la rematada gràcies a la superioritat tècnica de les seves jugadores.

Informa: www.fcf.cat