27.12.07

L’handbol s’apunta a la festa

Amistosos Catalunya-Canadà

Aquest divendres 28 de desembre, les seleccions femenines catalanes d’handbol sènior i juvenil juguen un doble amistòs contra els combinats del Canadà. Els partits tindran lloc al pavelló de Fornells de la Selva (Zona Esportiva el Molí): a les 16h Catalunya Juvenil-Canadà Oest i a les 18h Catalunya Sènior-Canadà Est.
Conjuntament amb aquest doble enfrontament internacional es realitzaran un seguit d’activitats emmarcades dins del programa Handbolicat, un programa d’impuls a l’handbol femení. Hi haurà partits de mini-handbol a les mitges parts dels partits de divendres contra Canadà i dues Trobades Handbolicat de categories Benjamí i Aleví dissabte 29 als Pavellons d’Esports de Fornells i Riudellots de la Selva.

Més informació a www.fchandbol.cat