27.12.07

La llista d’Euskal Herria

L’Athlètic aporta 9 jugadors

La plantilla de l’Athlètic de Bilbao formarà la base de la selecció d’Euskal Herria que dissabte s’enfrontarà a la selecció de Catalunya, ja que aportarà nou dels vint jugadors convocats, segons la llista elaborada pel cos tècnic format per José Angel Iribar i Mikel Etxarri.

De l’equip bilbaí han estat seleccionats Etxeberria, Aduriz, Gabilondo, Iraola, Yeste, Llorente, Amorebieta, Orbaiz i Del Horno. Completen la convocatòria els jugadors de la Reial Societat Aranburu, Riesgo, Labaka, Prieto i González, a més de Puñal (Osasuna), Rekarte (Almeria), Lafuente (Espanyol), Joseba Llorente (Real Valladolid), Mendieta (Middlesbrough) i Sireix (Tolosa de Llenguadoc). Aquest grup de vint futbolistes s’entrenarà divendres a Lezama.

L’enfrontament amistós amb la selecció catalana ha aixecat una gran expectació i segons la Federació Basca de Fútbol (FVF) només queden a la venda unes 800 localitats de les 40.000 disponibles a l’estadi de San Mamés.