27.12.07

La Declaració de San Mamés

Catalunya,Euskadi i Galícia amb les Seleccions

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, la consellera de Cultura del Govern basc, Miren Azkarate, i la consellera de Cultura i Esports de la Xunta de Galícia, Ánxela Bugallo, signaran el proper dissabte a Bilbao la Declaració de San Mamés, un document conjunt de col·laboració per treballar per l’oficialitat de les seleccions. Al vespre el vicepresident assistirà al partit amistós que enfrontarà les seleccions d’Euskal Herria i Catalunya. L’acompanyarà la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.
L’acte de signatura de la Declaració de San Mamés entre els governs de Catalunya, Euskadi i Galícia es farà a les 12:00 hores al camp de futbol de San Mamés. La consellera de Cultura del govern basc, Miren Azkarate, serà l’encarregada de llegir des de la gespa de l’estadi la declaració, que acte seguit signaran els representants dels tres governs. Posteriorment hi haurà parlaments de la consellera de Cultura i Esports de la Xunta de Galícia, el vicepresident de la Generalitat, i la consellera de Cultura del Govern basc.