27.12.07

Cara i creu

Puyol alta i Valdés baixa contra Euskal Herria

Carles Puyol jugarà aquest dissabte contra Euskal Herria a San Mamés. Malgrat la contusió que va patir al genoll durant el clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, el capità del F.C. Barcelona ha confirmat personalment al seleccionador català Pere Gratacós que respondrà a la seva convocatòria i jugarà dissabte. Serà tot just el seu segon partit amb Catalunya, però això sí, Puyol no disputarà els 90 minuts d’aquest enfrontament.

En canvi, qui finalment no assistirà serà Víctor Valdés. Segons els serveis mèdics del club, el porter s’està tractant d’una lumbàlgia i li recomanen no jugar. D’aquesta manera, Albert Jorquera serà el porter titular de Catalunya, i José Miguel Morales, porter del Terrassa, serà el seu suplent.