24.12.07

La llista de Gratacós

El Barça aporta 6 jugadors

Pere Gratacós, seleccionador català de futbol, ha facilitat la llista de convocats de cara a l’esperat Euskal Herria-Catalunya del proper dissabte 29 a Bilbao. El Barça, amb 6 representants, és el club que n’aporta més: Valdés, Jorquera, Xavi, Bojan, Marc Crosas i Puyol, si finalment es recupera de la lesió del derbi contra el Madrid. Bojan, la principal atracció tenint en compte la seva joventut i talent, farà el seu debut oficial en un estadi mític com la catedral de San Mamés.
Marc Crosas (F.C. Barcelona), Àngel Martínez i Francisco J. Chica (R.C.D. Espanyol), Carlos García (Almería) i Josep M. Soler, mitjapunta de Tercera Divisió del C. E. Manresa a qui ha volgut premiar Gratacós, també jugaran el seu primer partit amb l’absoluta. Una de les altres novetats en aquesta llista de convocats és la presència de Carles Puyol, que si es recupera a temps jugarà per segona vegada amb la Selecció Catalana després del partit que va disputar el 28 de desembre del 2001 contra Xile al Camp Nou (1-0). També torna Xavi Hernández, que no juga amb la selecció catalana des del mes de desembre del 2003, quan Catalunya va superar Equador per 4-2.

Llista de convocats de Catalunya:

Barça: Valdés, Jorquera, Puyol, Xavi, Bojan i Marc Crosas

Espanyol: Coro, Ángel, David García i Chica

Nàstic: Pinilla i Tortolero

Saragossa: Sergio García

Deportivo: Sergio i Verdú

Getafe: Belenguer

Almeria: Bruno Saltor i Carlos García

Manresa: Josep Maria Soler

Per a més informació: www.fcf.cat