21.12.07

TV3 el farà en directe

Euskal Herria-Catalunya, el 29-D a les 20:30h

Fins ahir dijous Televisió de Catalunya (TVC) es va plantejar oferir l’amistòs Euskal Herria-Catalunya del 29 de desembre en diferit a partir de les 21:45h. Aquest fet, fins i tot, va portar a la Federació Catalana de Futbol (FCF) a plantejar-se oferir els drets de retransmissió a altres cadenes. Tot i aquestes postures divergents, ahir hi va haver una reunió entre Pol Buscail, directar general de la FCF, i Xavi Arández, cap de producció d’esports de TVC, i van arribar a un acord. Finalment, l’equip habitual del futbol a TV3, encapçalat per Àlex Castells, serà l’encarregat de fer la transmissió en directe del partit a les 20:30h. Cal destacar també que les dues principals emissores de ràdio catalanes, Catalunya Ràdio i RAC1, faran també un desplegament especial aquell cap de setmana, i la transmissió en directe de l’Euskal Herria-Catalunya a la mateixa hora.