20.12.07

Esait presenta també el seu espot!

La Plataforma proposa un nou estriptis

ESAIT (Euskal selekzioaren aldeko iritizi taldea), grup d’opinió a favor de la selecció basca i creat l’any 1996, ha presentat aquest matí a l’Hotel Icària de Barcelona el seu espot de cara a l’Euskal Herria – Catalunya de futbol del 29 de desembre i ha donat tots els detalls sobre els actes que tenen preparats fer abans i després del partit.
Martxel Toledo, coordinador general d’Esait, i Endika Guarrotxena, exjugador de l’Athlètic de Bilbao a l’època dels 80, han fet una crida reivindicativa en pro de l’oficialitat de totes dues seleccions i a l’assistència a la manifestació que es farà aquell dissabte a les 17:30h amb una nombrosa presència confirmada d’esportistes bascos de renom.

Per part de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, vicepresident, i Francesc Serra, coordinador, han donat suport a tots els actes previstos per Esait i han llançat una nova iniciativa per tots aquells aficionats catalans que hi vagin. Es proposa que, tal i com es va fer exitosament en el passat Catalunya-Euskadi jugat al Camp Nou, després del descans, es treguin la samarreta com a gest reivindicatiu.

Si vol veure l’spot d’Esait clica aquí