20.12.07

Adéu al capità

Ivan Tibau deixa la Selecció

El capità de la Selecció Catalana d’hoquei patins, Ivan Tibau, deixarà de dur el braçalet de capità de Catalunya a partir del proper 29 de desembre. El jugador del Lloret jugarà al Palau Blaugrana el seu darrer partit amb el combinat nacional contra l’equip mundial del Reno World All Stars. Tibau ha estat capità de Catalunya des del Mundial ‘B’ de Macau 2004.
En aquella ocasió va conduir la nostra Selecció a la victòria final i, posteriorment, ha liderat també l’equip en els diversos amistosos que ha jugat, així com en el recent subcampionat de la Copa Amèrica a Recife, al Brasil. Ara, doncs, es presenta una incògnita important, perquè no està gens clar qui ha de ser el seu substitut. Miquel Masoliver, el jugador que hauria de ser-ne el successor natural, supera els 30 anys, i potser caldrà trobar un jugador més jove, però amb un nivell de compromís semblant al demostrat per Tibau i Masoliver. Dilluns dia 24, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Ivan Tibau rebrà un merescut acte d’homenatge.