17.12.07

Es presenta el nou anunci!

Nova campanya “Una Nació, una Selecció”

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació la nova campanya, en forma d’espot televisiu, de captació de nous col·laboradors/es. Una pilota groga és el fil conductor de la història. Diferents personatges majors d’edat, que volen representar diferents sectors de la societat, es treuen la samarreta i xuten una pilota fins que aquesta acaba anant a parar a un senyor que suggereix un polític o president d’alguna federació espanyola. Aquest, en veure la pilota, se la mira amb despreci i la llença a una paperera.
A partir d’aquest instant, i com a gest reclamant l’oficialitat de les seleccions catalanes, li comencen a caure del cel altres pilotes de futbol, bàsquet, rugbi i hoquei patins i una veu en off diu ”Junts, l’acabarem portant! Si vols seleccions catalanes fes-te col·laborador!”. Sobreimpressionat apareix un telèfon, el 902 012 006, i el web: www.seleccions.cat perquè tothom qui ho desitgi pugui ajudar-nos tot fent-se col·laborador/a . El president de la Plataforma, Xavier Vinyals, ha explicat l’anunci que novament s’ha encarregat a la productora Bonita Films i a l’agència creativa Aldaraia: “la idea és que hi ha un polític que evita a la resta que es treguin la samarreta”. L’anunci es va rodar en diverses localitzacions de la ciutat de Barcelona l’última setmana del mes de novembre i el producte és un espot d’una altíssima qualitat visual i que encaixa perfectament amb els punts que regeixen l’estratègia. L’anunci s’emetrà exclusivament per TV3, en prime time, principalment a les pauses dels dos Telenotícies, el del migdia i el de la nit, des del dilluns 17 al dissabte 29 de desembre, dia de l’Euskadi-Catalunya de futbol.