14.12.07

Nova campanya de captació de col·laboradors

El proper dilluns dia 17 de desembre es presentarà el nou anunci de televisió de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. El president, Xavier Vinyals, donarà tots els detalls, abans i després de fer el visionat. L’anunci d’aquest any segueix la línia de l’any passat. Els protagonistes se segueixen treien la samarreta, exemplificant que no ens deixen vestir-la oficialment en la majoria d’esports -només estem reconeguts en 10- i l’eslògan acaba sent Junts l’acabarem portant! A banda, si en l’anunci anterior eren només nens qui es treien la samarreta, en aquest es treuen la samarreta diferents sectors de la societat (tots majors d’edat) fent així més extens el suport a favor del reconeixement de les nostres seleccions. Una de les escenes finals suggereix un polític que no només no permet que puguem jugar sinó que ho menysprea, tal i com passa a la realitat. Les emissions començaran, a TV3, el dilluns 17 i acabaran el dia 29, coincidint amb el partit de futbol entre Euskadi-Catalunya. Les hores d’emissió seran en prime time a les pauses dels Telenotícies migdia i nit i, algunes, abans que comenci.