12.12.07

Bojan jugarà a San Mamés

La gran promesa del nostre futbol, contra Euskadi

Segons avança aquest dimecres infoesports.com, el FC Barcelona no posarà cap impediment a la llista de convocats que Pere Gratacós té prevista per l’Euskadi-Catalunya del 29 de desembre a Bilbao. Això suposa que la jove perla del futbol català, Bojan Krkic, està a plena diposició del tècnic, i molt probablement el veurem estrenar-se amb la nostra Selecció absoluta en aquest partit. D’aquesta manera, doncs, el debut del davanter de Linyola amb Catalunya es produiria abans de l’anunciada estrena amb l’absoluta de Luis Aragonés.
Tenint en copte que el dia 2 de gener hi ha jornada de Copa del Rei, els jugadors de Primera División no gaudiran pràcticament de vacances, i això facilitarà molt la convocatòria del Seleccionador Nacional Català. Aquesta llista es farà pública probablement la mateixa setmana del partit, un cop hagin passat les dues jornades de Lliga que resten abans de Nadal.