12.12.07

Autocar de la Plataforma per l’Euskal Herria – Catalunya

Benvolgudes i benvolguts companys!

Arrel de la celebració del partit entre les seleccions basca i catalana del proper dissabte 29 de desembre a l’estadi de San Mamés de Bilbao, des de la Plataforma organitzarem un autocar pels col·laboradors. L’autocar sortirà de Barcelona a la matinada del mateix dissabte 29 i tornarà la matinada del diumenge un cop acabat el concert que organitza ESAIT. Tot i sortir de Barcelona, hi ha la possibilitat que l’autocar pugui fer alguna parada intermitja sempre i quan no suposi una alteració del recorregut.

L’autocar tindrà un preu de 40€, entrada inclosa, i per a reservar plaça, màxim dues per col·laborador, s’haurà d’enviar un correu electrònic a info@seleccions.cat amb el nom i un telèfon de contacte, les places (1 o 2) demanades i el número de col·laborador. Hi ha 60 places disponibles i l’ordre de reserva serà en funció de l’ordre d’arribada dels correus. Un cop otorgades les places, us enviarem un correu electrònic amb el número de compte on fer l’ingrès. Aquest s’haurà de fer en el termini fixat per la Plataforma o es perdrà la reserva de la plaça.

Cordialment,

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes