05.12.07

“Seleccions Catalanes” a la màniga

La nova samarreta portarà aquest logotip

La Selecció Catalana de futbol estrenarà en el seu proper partit una nova equipació. La marca Puma, amb qui habitualment treballa la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha tornat a ser l’encarregada de fer el nou disseny. La samarreta, com es pot apreciar a la imatge, és majoritàriament negra, amb dues franges grogues verticals, a banda i banda, que tindran també les quatre barres. A la màniga els nostres jugadors lluiran en lloc destacat el logotip de Seleccions Catalanes. Al pit, l’escut de la FCF i la inscripció “Catalunya” en petit, i a l’esquena, sota el coll, una petita Senyera, novament la inscripció de “Catalunya” i el número en color groc. Els pantalons i les mitgetes també seran en negre i groc. La presentació d’aquest nou disseny s’ha dut a terme aquest divendres a la tarda al Museu Melcior Colet de Barcelona.
D’aquesta manera, la FCF pretén donar una imatge distintiva i exclusiva a la nostra Selecció, ja que actualment no hi ha cap combinat que tingui el negre com a color principal de la seva equipació titular. La data de l’estrena serà el 29 de desembre, en un escenari històric com l’estadi de San Mamés i davant un rival emblemàtic com la selecció d’Euskal Herria. D’aquí a pocs dies, a més, el Seleccionador Nacional Català Pere Gratacós, donarà a conèixer la llista de convocats per a aquesta cita, que promet comptar amb jugadors de gran nivell.