04.12.07

Nit de gala pel Premi President Companys 2007

Aquest dimarts 4 de desembre a les 19:30 h tindrà lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona la tercera edició del Premi President Companys, organitzat per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, que serà entregat per l’H. Sr.Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident de la Generalitat de Catalunya i en presència també de la secretària general de l’Esport, Sr. Anna Pruna.

El guanyador d’aquest 2007 és Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, després de la decisió que va prendre un jurat format per personalitats de la vida pública, cultural i esportiva de Catalunya, així com per destacats noms dels mitjans de comunicació. A banda es donaran 11 insígnies d’or a persones que la Plataforma vol reconèixer per la seva feina a favor de les seleccions esportives catalanes. L’acte serà presentat pel periodista de TV3 Àlex Castells.