03.12.07

700.000 persones exigeixen el dret a decidir

La Plataforma, present, com a entitat adherida

Som una nació i diem Prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures! Sota aquest lema es va desenvolupar la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir que va reunir a Barcelona 700.000 persones, 200 entitats i 30 partits polítics reclamant la gestió de les infraestructures, les balances i la sobirania fiscal. La manifestació va sortir de Plaça Catalunya fins a l’Estació de França. El desplegament i mobilització ciutadana va ser un èxit convertint-se , segons la mateixa portaveu de la PDD Mònica Sabata en ”una de les manifestacions més nombroses que s’han celebrat a Catalunya en els darrers anys” i obliga al govern espanyol a ”rectificar i escoltar Catalunya”. El president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, va participar-hi, juntament amb diferents intel·lectuals i representants de la societat civil catalana.