28.11.07

El futur del nostre futsal

Nova Selecció Sub’23

La Federació Catalana de Futbol Sala continua treballant per millorar la competitivitat i el futur de la nostra Selecció absoluta. Amb aquest objectiu ha iniciat la formació d’una selecció filial, la Sub’23. Al capdavant d’aquest combinat hi haurà Jaume Hernández Mercader, tècnic de Divisió Nacional Catalana i nou seleccionador català de la categoria, que començarà a treballar des d’aquesta mateixa setmana amb jugadors menors de 23 anys.
Paral·lelament, i amb la mateixa intenció de reforçar l’equip absolut, la Federació està reorganitzant els conjunts provincials absoluts, i aviat començaran a treballar per tal d’aportar a la Selecció els millors jugadors de cada demarcació. D’aquesta manera, el Seleccionador Nacional Català, Juan Antonio Fernández, espera disposar en els pròxims mesos d’una estructura a ple rendiment que l’ajudarà a tenir en cada moment els millors homes del nostre futbol sala a la seva disposició.

Més informació al web de la Federació Catalana de Futbol Sala