27.11.07

Cita solidària

X Marxa Special Olímpics

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper diumenge 2 de desembre se celebrarà a Barcelona la 10ena Marxa popular dels Special Olympics. A banda dels Special Olympics de Catalunya, col·laboren en la seva organització les federacions APPS i ACELL, representatives del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual al nostre país.
Actualment, a Catalunya, hi ha quasi 250.000 persones que disposen d’un certificat de minusvalia, de les quals 34.000 (14%) tenen una disminució psíquica. S’estima, però, que un 9% del total de la població de la Unió Europea té alguna discapacitat, és a dir, prop de 40 milions de ciutadans, dels quals més de 5.000.000 són persones amb disminució psíquica. La intenció en propostes com aquesta és la de millorar la imatge positiva de les persones amb discapacitat i sensibilitzar l’opinió pública i les institucions del país sobre els seus drets, promoure la igualtat d’oportunitats i reforçar la cooperació de tots els sectors implicats.

Aquests són els horaris de la marxa:

11:00h Sortida: Avda. Diagonal – Pl. Reina Maria Cristina 11:30h Acte Central: Instal·lacions FCBarcelona (Palau Blaugrana)

Més informació: www.specialolympics.cat