19.11.07

Els àrbitres fan fora Catalunya de l’Europeu

A l’espera de si alguna selecció hi renuncia

Un arbitratge pèssim en l’últim partit del grup corresponent al Preeuropeu’08 de futbol sala disputat a la localitat polonesa de Nowa Ruda contra Bielorússia (3 a 3) ha estat clau perquè la nostra selecció no hagi aconseguit passar a la següent ronda. Únicament Bielorússia doncs, ha quedat classificada, com a primera de grup, després de sumar 7 punts (els mateixos que Catalunya) però amb un millor goal average.
En l’últim partit del combinat català, els dos col·legiats -un rus i l’altre bielorús- van expulsar el seleccionador, Joan Antoni Fernández, i Moret per protestar reiteradament unes decisions il·lògiques i que només afavorien al rival dels catalans. Catalunya va començar amb bon peu el Preeuropeu guanyant 5 a 2 a Polònia i 7 a 3 a Sta.Helena i només va cedir l’empat a 3 contra Bielorússia. Tot i la decepció que suposa aquesta eliminació no es descarta però que Catalunya pugui obtenir finalment una plaça per Bèlgica 2008 com a segona millor del seu grup si alguna de les seleccions classificades renuncia a anar-hi.