16.11.07

Primera victòria

Preeuropeu de futsal a Polònia

La Selecció Catalana de futsal va sumar dijous la primera victòria dins del Preeuropeu que es disputa aquests dies a Nowa Ruda (Polònia). Els de Juan Antonio Fernández van guanyar per 5 a 2 la selecció amfitriona, Polònia, amb gols de Jordi Torra (2), Moret, Òscar i Xavi. Panczok i Wallanik van marcar pels locals. Aquesta tarda (17:30h), Catalunya juga el partit a priori més complicat d’aquesta fase prèvia, contra Bielorrússia. El tercer i últim partit, diumenge contra l’illa de Santa Helena, no hauria de suposar res més que un tràmit.
Aquests són els horaris:

16 novembre
17:00h Catalunya-Santa Helena
18:30h Bielorrússia-Polònia

17 novembre
17:30h Bielorrúsia-Catalunya
19:00h Polònia-Sata Helena

18 novembre
17:30h Santa Helena-Bielorrússia

Més informació al web de la Unió Europea de Futsal