12.11.07

Experiència positiva

Torneig d’handbol femení a Angola

La Selecció Catalana femenina d’handbol va prendre part el passat cap de setmana en el Torneig Internacional d’Angola. El combinat català, format per jugadores molt joves, van afrontar aquesta cita amb poca experiència i amb poc temp per preparar-se, però tot i això van donar una molt bona imatge. Un fet que fa evident el gran futur que espera a les nostres jugadores.
La nostra Selecció va perdre els tres partits que va jugar. El primer dia va caure davant el Congo per un ajustat 24 a 23; i posteriorment van caure també davant Angola A per 25 a 12 i contra Angola B per 15 a 12. Tot i els marcadors adversos, els tècnics van poder treure molt bones conclusions d’aquests partits. Paral·lelament es va disputar també a Angola un torneig de clubs masculí, amb molt bona actuació del Sant Esteve Sesrovres, que va assolir la tercera posició final.

Més informació al web de la Federació Catalana d’Handbol (www.fchandbol.cat)