09.11.07

Rebuts com a campions

Carod-Rovira i Anna Pruna satisfets amb el 2n lloc

La selecció catalana masculina d’hoquei patins, recents subcampions de la Copa Amèrica disputada a Recife, han estat rebuts al Palau de la Generalitat pel vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira i la secretària general de l’Esport Anna Pruna. Tant un com l’altre s’han mostrat molt satisfets per la importància d’haver competit oficialment amb normalitat, tot i que, de moment, només pugui ser a l’Amèrica del Sud.
Carod ha destacat que ”ja fa 300 anys que ens fan gols per totes bandes i tant de bo algun dia només juguem a hoquei, sense necessitat d’afegir esforços suplementaris”. Anna Pruna, per la seva banda, ha recordat els èxits anteriors com el de Macau. “Un gran èxit no resideix en una copa sinó en una trajectòria ascendent”, ha dit. Per últim, el capità, Ivan Tibau, ha reconegut, tot i la poca preparació que va tenir la selecció que: ”un subcampionat és una derrota, només ens val guanyar”. Doncs el proper objectiu, no és massa lluny, el juliol que ve nova edició de la Copa Amèrica amb seu a l’Argentina. La Copa ens espera.