08.11.07

Reconeixement per la Plataforma

Commemoració dels Special Olympics ’06

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va ser condecorada el passat 29 d’octubre en l’acte de commemoració dels jocs Special Olympics, celebrats a Lloret de Mar ara fa un any, per la seva condició d’entitat patrocinadora. Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma, va rebre el guardó de mans de Carles Macian, director del Consell Català de l’Esport.
La VIII edició dels jocs Special Olympics va tenir lloc a Lloret durant el mes d’octubre de 2006. Hi van participar més de 1.200 esportistes procedents de diversos països del món, que van competir en 13 modalitats esportives diferents. Durant els quatre dies que va durar la competició, la localitat de la Costa Brava va ser un exemple de convivència, acollida, implicació i dedicació amb els esportistes i les seves famílies.