08.11.07

La 9a plaça, més a prop

Mundial de corfbol: divendres contra Hongria

La Selecció Catalana de corfbol lluitarà aquest divendres per acabar novena al Campionat del Món que es disputa a Brno (República Txeca). Dimecres, contra la Índia, van aconseguir la seva tercera victòria a la segona fase del Mundial, la que determinarà els llocs que van del 9è al 16è. Dilluns van superar els Estats Units, dimarts Alemanya i ahir la Índia, en un partit que tampoc va resultar senzill, i on els catalans es van imposar per 12 a 10. Els de Tilbert La Haye van manar durant tot el partit, però l’agressivitat dels indis i el dubtes arbitrals, no els van permetre agafar avantatge. Finalment, però, victòria de dos punts i Catalunya jugarà aquesta “final de consolació”, divendres, contra Hongria (20:30h).
D’altra banda, aquest dijous a la tarda es disputen les semifinals pel títol: s’enfrontaran Holanda amb la República Txeca i Portugal amb Bèlgica. Tant Holanda com Portugal van compartir grup amb Catalunya a la primera fase. La seva presència a les semifinals dóna encara més mèrit a l’actuació de la nostra Selecció, i permet pensar que en cas d’haver tingut un grup més senzill, probablement ara estaria lluitant entre els vuit millors del món.

Links:
Federació Internacional de Korfball
Federació Catalana de Corfbol