06.11.07

Víctor Montserrat i Anna Ventura campions

1er trofeu internacional Ciutat de Barcelona de ra

El primer trofeu internacional ciutat de Barcelona de raquetbol va tenir un marcat accent català amb victòries en categoria masculina, femenina i dobles. A la final masculina hi van arribar els dos principals favorits, l’actual campió d’Europa (Víctor Montserrat) i el nord-americà (Tim Hardison), mes conegut com ”spiderman”.
El nord-americà va començar jugant un gran raquet però Víctor Montserrat, amb un recital de cops, es va endur el partit ( 7/15,15/8,11/5). La final femenina, entre les dues millors jugadores del nostre país, Anna Ventura i Elisabeth Consegal, va ser també molt llarga i disputada. El partit va començar amb una Bet molt agressiva guanyant el primer joc però l’Anna es va endur el segon i tercer (4/15,15/12,11/9).

En dobles, Victor Montserrat i Ignasi Pérez, van sumar un nou triomf davant el nord-americà Hardison i el veneçolà Serfaty. (15/13,7/15,11/9). Amb aquests grans resultats, Victor Montserrat es col·locarà de nou al número 1 del rànquing europeu. Però això no és tot perquè l’alegria és doble. La seva dona, l’Elisabeth Consegal, també es col·locarà com la millor jugadora europea. L’Anna Ventura mentrestant es col·locarà entre les 5 primeres.