06.11.07

Sisens del món

Bon paper al Mundial de físic-culturisme

La Selecció Catalana de físic-culturisme va culminar el passat cap de setmana una bona actuació al Mundial de la Union Internationale de Body Building Naturel (UIBBN), celebrat a Madrid. El combinat català va acaba en una meritòria sisena posició final, en un torneig que es van adjudicar els grans favorits, els francesos. Anglaterra i Eslovàquia van completar el podi.
El millor resultat va arriba en la modalitat de ‘Parelles’, amb una medalla de plata assolida per Josep García i Feli González. Pel que fa als resultats inividuals, en homes, Josep Morella va ser 4rt en -75kg, Djallil Heloub 4rt en -85kg, Alexandre Cierco 5è en -70kg, Josep Garcia 7è en -75kg, Josep Camats 10è en +85kg i Ezequiel Sobrado 12è en -75kg. Pel que fa a les noies, Feli González va ser 4a en la categoria de +52kg.