06.11.07

Lluitant per ser 9ens

Nova victòria al Mundial de corfbol

La Selecció Catalana de corfbol ha sumat la segona victòria en la segona lligueta del Campionat del Món, la fase que ha de determinar els llocs que van del 9è al 16è classificat. Després de guanyar ahir la selecció dels EUA amb gran facilitat, avui la victòria ha costat bastant més, i els de Tilbert La Haye s’han imposat a Alemanya per un ajustat 13 a 11.
El partit ha estat molt igualat i, de fet, a quatre minuts pel final, els germànics dominaven per 9 a 11. Tot i això, un bon parcial de 4 a 0 als últims instants, ha fet possible la segona victòria dels nostres en aquesta fase. L’alemany Rudiger Dulfger, amb 4 cistelles, ha estat el màxim anotador del partit. Per part catalana, els millors han estat Xavi Blàzquez i Dani Vidaña, que han fet tres cistelles cadascun. Aquest dimecres el combinat català jugarà les semifinals del denominat Mundial ‘B’: el guanyador d’aquesta fase acabarà novè del Campionat del Món absolut.