05.11.07

Victòria balsàmica

14 a 1 contra els Estats Units

La Selecció Catalana de corfbol ha començat amb bon peu la seva lluita per la novena posició al Mundial de corfbol que es disputa a Brno (República Txeca). Després que els de Tilbert La Haye només van poder ser tercers del seu grup a la primera fase i van quedar fora dels quarts de final, ara disputen un segona lligueta que ha de determinar els llocs que van del 9è al 16è.
Aquest dimarts han guanyat amb autoritat el primer partit, amb un contundent 14-1 contra el combinat dels Estats Units. La nostra Selecció ha estat molt superior, especialment en defensa, i en tot moment ha manat al marcador. Xavi Vidal, amb quatre cistelles, i Luis Rosa, amb tres, han estat els màxims anotadors. En la jornada de dimarts, Catalunya s’enfrontarà a Alemanya a partir de les 15:45h.

Mes informació:
Federació Internacional de Korfbal (IKF)
Federació Catalana de Corfbol (FCK)
Campionat del Món Brno 2007