05.11.07

Sense quarts de final

Lluitarem per ser novens al Mundial de corfbol

La Selecció Catalana de korfbal es va quedar sense poder jugar la lligueta de quarts de final del Mundial de corfbol, després de caure dissabte per 17 a 10 contra Portugal en l’últim partit de la fase de grups. En aquest darrer partit, Catalunya va acusar una important manca d’efectivitat en atac, un problema que caldrà millorar a partir d’ara. En canvi, els portuguesos no van fallr en les jugades determinants, i es van acabar enduent la victòria.
D’aquesta manera, el combinat que dirigeix Tilbert La Haye s’acomiada de la lluita per les medalles a la primera lligueta: han sumat una victòria contra la Xina i dues derrotes contra Holanda i Portugal, i han acabat tercers del grup A. Ara, els objectius canvien: encara a la ciutat txeca de Brno, i durant els propers vuit dies, lluitaran per revalidar el seu títol de campions del Món ‘B’. Jugaran la lligueta per determinar els llocs que van del 9è al 16è classificat i, de moment, el primer partit serà aquest dilluns a les 14:00h contra els Estats Units.

Mes informació:
Federació Internacional de Korfbal (IKF)
Federació Catalana de Corfbol (FCK)
Campionat del Món Brno 2007