05.11.07

La Copa Amèrica a casa nostra

Catalunya organitzarà l’edició de 2010

La Confederación Sudamericana de Patín va anunciar aquest dissabte les seus per les properes quatre edicions de la Copa Amèrica masculina d’hoquei patins i va confirmar que d’aquí a dues edicions aquesta competició es disputarà en territori català. Aquestes són les seus confirmades per aquest organisme, reunit en assemblea a Recife, al Brasil:

Juliol de 2008, Argentina (San Juan)
Juliol de 2010, Catalunya (seu per confirmar)
Juliol de 2012, Colòmbia (seu per confirmar)
Juliol de 2014, Xile (seu per confirmar)
A més, la CSP va confirmar també les seus de les dues properes edicions de la Copa Amèrica femenina. Cal recordar que la nostra Selecció femenina també va ser subcampiona d’Amèrica en la darrera edició, disputada a Xile. Aquestes seran les seus:

Tardor de 2009, Colòmbia (seu per decidir)
Tardor de 2001, Brasil (seu per decidir)