02.11.07

Líders i a semifinals

Xile, últim obstacle abans de la final

Aquesta nit a les 23:30h (hora catalana i en directe pel 33) la Selecció Catalana d’hoquei patins jugarà les semifinals de la Copa Amèrica contra el combinat de Xile. Els de Jordi Camps van assegurar la primera posició de la fase regular amb dues victòries en la jornada de dijous, amb un 1 a 5 precisament contra Xile i un 3 a 0 contra el Brasil, l’equip amfitrió. D’aquesta manera van tancar la primera fase invictes i amb uns números espectaculars: 6 victòries en 6 partits, 48 gols a favor i només 5 encaixats.
L’altra semifinal la disputaran dues de les millors seleccions que s’han vist en aquesta Copa Amèrica, el Brasil i l’Argentina. A priori els argentins, amb un equip molt perillós en atac, surten com a favorits, però els brasilers no els ho posaran gens fàcil amb la seva habitual duresa. A la fase regular, aquestes dues seleccions van empatar a 4gols. La final es jugarà demà dissate a la nit, també a les 23:30h, hora catalana.

Links:
Web oficial de la Copa Amèrica
Web de la Confederación Sudamericana del Patín
Web de la Federació Catalana de Patinatge